Берово

Температура: 20°
Влажност: 66%
Атм. притисок: 29326.14 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

20.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
15°  |  21°
повремени врнежи

утре

21.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
11°  |  20°
претежно сончево

вторник

22.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  21°
сончево

среда

23.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  22°
сончево

четврток

24.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
10°  |  23°
сончево

петок

25.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
12°  |  26°
сончево

сабота

26.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
12°  |  27°
сончево

недела

27.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  27°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  28°
сончево

вторник

29.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
15°  |  28°
сончево