Берово

Температура: -1°
Влажност: 99%
Атм. притисок: 28547.27 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

24.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-4°  | 

утре

25.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 

понеделник

26.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  10°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
10°  |  18°
умерено облачно