Берово

Температура: -2°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 29122.95 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 23.01.2018 12:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

23.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-12°  |  -2°
претежно сончево

утре

24.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-11°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-1°  | 
претежно сончево

недела

28.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-4°  | 
сончево

понеделник

29.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 
претежно облачно