Берово

Температура: 13°
Влажност: 87%
Атм. притисок: 29292.27 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

26.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  12°
локални врнежи

утре

27.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  11°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  11°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  11°
умерено облачно

сабота

30.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  14°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  14°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  14°
локални врнежи

вторник

03.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  17°
локални врнежи и грмежи

среда

04.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  17°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  18°
локални врнежи и грмежи