Берово

Температура: -7°
Влажност: 76%
Атм. притисок: 29021.36 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

19.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 

утре

20.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-5°  | 
снег

недела

21.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 
снег

понеделник

22.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-10°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-6°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-6°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
умерено облачно