Берово

Температура: 16°
Влажност: 54%
Атм. притисок: 28818.18 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

17.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

18.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  10°

понеделник

19.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 

вторник

20.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 

среда

21.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

23.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-4°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

недела

24.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 

понеделник

25.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

26.03
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  11°
локални врнежи