Берово

Температура: 11°
Влажност: 77%
Атм. притисок: 29190.68 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

21.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

22.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  20°
облачно

недела

23.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

24.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

25.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

26.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

27.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

28.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  15°
умерено облачно

недела

29.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  20°
умерено облачно