Берово

Температура: 19°
Влажност: 38%
Атм. притисок: 29360.00 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

24.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  18°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  14°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  15°
локални врнежи

среда

27.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  14°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  15°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  13°
умерено облачно

сабота

30.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  15°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  22°
умерено облачно