Берово

Температура: 15°
Влажност: 46%
Атм. притисок: 29360.00 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

23.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  18°
умерено облачно

утре

24.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  19°
облачно

понеделник

25.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

27.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  16°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  14°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  16°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  21°
умерено облачно