Берово

Температура: 11°
Влажност: 77%
Атм. притисок: 29190.68 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

19.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

20.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  20°
облачно

недела

21.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

22.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

23.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

24.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

25.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

26.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  15°
умерено облачно

недела

27.05
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  20°
умерено облачно