Берово

Температура: 13°
Влажност: 68%
Атм. притисок: 29089.09 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

28.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 |  25°
сончево

утре

29.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
12°  |  25°
претежно сончево

недела

30.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  25°
сончево

понеделник

31.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
12°  |  23°
сончево

вторник

01.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  23°
сончево

среда

02.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  25°
сончево

четврток

03.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
12°  |  26°
претежно сончево

петок

04.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  26°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
12°  |  30°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
18°  |  31°
локални врнежи и грмежи