Берово

Температура: -7°
Влажност: 91%
Атм. притисок: 29021.36 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 20.01.2018 04:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

20.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 
снег

утре

21.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 
снег

понеделник

22.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-10°  |  -2°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-8°  | 
претежно сончево

среда

24.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-4°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-3°  | 
претежно сончево