Берово

Температура: 24°
Влажност: 67%
Атм. притисок: 29258.41 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

26.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
14°  |  27°
локални врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  27°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
14°  |  30°
локални врнежи и грмежи

четврток

29.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
15°  |  31°
сончево

петок

30.06
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
16°  |  31°
сончево

сабота

01.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
16°  |  27°
локални врнежи и грмежи

недела

02.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
13°  |  20°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

вторник

04.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
11°  |  26°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
15°  |  28°
претежно сончево