Берово

Температура:
Влажност: 92%
Атм. притисок: 29089.09 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 18.12.2017 11:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

18.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  |  -1°
претежно облачно

утре

19.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-12°  |  -1°
сончево

среда

20.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-12°  |  -1°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-11°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-12°  |  -3°
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 
умерено облачно