Берово

Температура: -2°
Влажност: 92%
Атм. притисок: 29292.27 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Берово е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Берово - Временска прогноза за Берово

денес

25.11
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

утре

26.11
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-1°  | 

понеделник

27.11
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-7°  | 
претежно облачно

вторник

28.11
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-9°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-5°  | 
локални врнежи

четврток

30.11
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

02.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

04.12
Времето во Берово - Временска прогноза за Беровотемпература:
-2°  | 
умерено облачно