Битола

Температура:
Влажност: 97%
Атм. притисок: 31154.79 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 06.12.2016 01:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

06.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
претежно облачно

утре

07.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

08.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-4°  | 
умерено облачно

петок

09.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-3°  |  10°
умерено облачно

сабота

10.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-1°  |  10°
претежно сончево

недела

11.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
претежно сончево

понеделник

12.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

13.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

14.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

15.12
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
умерено облачно