Битола

Температура: 20°
Влажност: 40%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

22.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  23°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  20°
локални врнежи

вторник

24.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
облачно

четврток

26.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  12°
повремени врнежи

недела

29.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
умерено облачно