Битола

Температура: -2°
Влажност: 80%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

21.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  |  11°
претежно сончево

петок

24.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  10°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-1°  |  11°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  10°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
претежно облачно