Битола

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 30612.97 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 20.01.2018 04:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

20.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-1°  |  11°
локални врнежи

утре

21.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-3°  | 

вторник

23.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
умерено облачно