Битола

Температура: 16°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 30714.56 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

28.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
11°  |  29°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  31°
сончево

недела

30.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
15°  |  32°
претежно сончево

понеделник

31.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
14°  |  33°
сончево

вторник

01.08
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
16°  |  32°
сончево

среда

02.08
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
15°  |  30°
сончево

четврток

03.08
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
15°  |  31°
сончево

петок

04.08
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
16°  |  32°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
16°  |  31°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
15°  |  33°
претежно сончево