Битола

Температура:
Влажност: 75%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

19.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-1°  | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
облачно

вторник

27.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  13°
повремени врнежи