Битола

Температура: 30°
Влажност: 32%
Атм. притисок: 30748.42 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

26.06
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
14°  |  33°
локални врнежи

утре

27.06
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
11°  |  32°
сончево

среда

28.06
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
13°  |  32°
сончево

четврток

29.06
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
15°  |  34°
сончево

петок

30.06
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
15°  |  35°
сончево

сабота

01.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
17°  |  35°
сончево

недела

02.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
18°  |  31°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
14°  |  25°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
11°  |  25°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
11°  |  28°
претежно сончево