Битола

Температура: 12°
Влажност: 71%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 23.03.2017 21:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

23.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  20°
претежно облачно

утре

24.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  21°
претежно сончево

сабота

25.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

26.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

27.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  12°
претежно облачно

вторник

28.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  10°
умерено облачно

среда

29.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  15°
умерено облачно

четврток

30.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

31.03
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  14°
умерено облачно

сабота

01.04
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  15°
умерено облачно