Битола

Температура: 18°
Влажност: 37%
Атм. притисок: 30680.69 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 21.09.2017 16:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

21.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  23°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

23.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  21°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  19°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  21°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  19°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  16°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  16°
претежно облачно