Битола

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 30816.15 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Битола е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Битола - Временска прогноза за Битола

денес

22.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  22°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  16°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 | 
облачно

среда

25.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  11°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  14°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  17°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
-1°  |  12°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Битола - Временска прогноза за Битолатемпература:
 |  16°
умерено облачно