Богданци

Температура: 30°
Влажност: 32%
Атм. притисок: 33626.85 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

20.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
16°  |  36°
претежно сончево

утре

21.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
17°  |  29°
претежно облачно

вторник

22.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
18°  |  28°
сончево

среда

23.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
14°  |  31°
сончево

четврток

24.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
15°  |  32°
сончево

петок

25.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
15°  |  31°
сончево

сабота

26.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
17°  |  33°
сончево

недела

27.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
17°  |  34°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
17°  |  34°
сончево

вторник

29.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
19°  |  33°
сончево