Богданци

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 33457.53 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 22.02.2018 00:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

22.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

23.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
повремени врнежи

недела

25.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 

вторник

27.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  | 
локални врнежи

среда

28.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-6°  | 
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-3°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
снег

сабота

03.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
претежно облачно