Богданци

Температура:
Влажност: 95%
Атм. притисок: 33220.49 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

17.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
локални врнежи

утре

18.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 

вторник

23.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-3°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-2°  | 
умерено облачно