Богданци

Температура: 11°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 33085.03 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 18.03.2018 05:01Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

18.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  17°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  16°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
локални врнежи