Богданци

Температура: 10°
Влажност: 75%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

17.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
локални врнежи

утре

18.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
локални врнежи

петок

19.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-2°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-2°  | 
умерено облачно