Богданци

Температура:
Влажност: 42%
Атм. притисок: 33796.17 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 23.01.2018 12:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

23.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

утре

24.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-2°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-4°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-4°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
сончево

вторник

30.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
претежно облачно