Богданци

Температура: -1°
Влажност: 95%
Атм. притисок: 33457.53 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

26.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-8°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
претежно облачно