Богданци

Температура: 18°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 33694.58 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

26.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
14°  |  18°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  22°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  18°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  19°
облачно

сабота

30.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
11°  |  19°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  19°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
11°  |  21°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
11°  |  20°
врнежи и грмежи