Богданци

Температура: 18°
Влажност: 51%
Атм. притисок: 33186.62 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

17.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  18°
облачно

утре

18.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  16°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
локални врнежи