Богданци

Температура:
Влажност: 58%
Атм. притисок: 34033.22 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

24.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
сончево

утре

25.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-3°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-5°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-2°  |  10°
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  |  11°
сончево

вторник

30.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
-1°  |  12°
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
претежно облачно