Богданци

Температура: 10°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 33525.26 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

21.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  15°
локални врнежи

утре

22.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
повремени врнежи

петок

23.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

24.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
умерено облачно