Богданци

Температура: 26°
Влажност: 32%
Атм. притисок: 33796.17 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

24.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  27°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  24°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  25°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  25°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
14°  |  19°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  22°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  21°
умерено облачно