Богданци

Температура:
Влажност: 77%
Атм. притисок: 33863.90 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

21.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  15°
сончево

петок

24.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
претежно облачно