Богданци

Температура: 17°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 33626.85 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

21.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
15°  |  26°
умерено облачно

утре

22.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  22°
претежно сончево

сабота

23.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  25°
претежно сончево

недела

24.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  25°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
14°  |  25°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  26°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
14°  |  26°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  23°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
11°  |  22°
претежно облачно