Богданци

Температура: 24°
Влажност: 28%
Атм. притисок: 33830.04 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

23.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  25°
сончево

утре

24.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  26°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  23°
облачно

вторник

26.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  23°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  24°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  22°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
11°  |  22°
умерено облачно