Богданци

Температура:
Влажност: 80%
Атм. притисок: 33796.17 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

23.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
сончево

утре

24.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  13°
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
претежно облачно