Богданци

Температура: 31°
Влажност: 41%
Атм. притисок: 33525.26 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

26.06
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
17°  |  36°
врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
21°  |  36°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
20°  |  35°
сончево

четврток

29.06
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
19°  |  37°
сончево

петок

30.06
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
20°  |  40°
сончево

сабота

01.07
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
21°  |  40°
сончево

недела

02.07
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
22°  |  38°
сончево

понеделник

03.07
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
21°  |  33°
сончево

вторник

04.07
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
18°  |  30°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
18°  |  31°
претежно сончево