Богданци

Температура: 22°
Влажност: 59%
Атм. притисок: 33559.12 hPa
Ветар: 51.50 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 21.08.2017 06:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

21.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
18°  |  27°
локални врнежи

утре

22.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
16°  |  28°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
15°  |  30°
сончево

четврток

24.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
14°  |  31°
сончево

петок

25.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
15°  |  31°
сончево

сабота

26.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
16°  |  32°
сончево

недела

27.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
16°  |  36°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
18°  |  35°
сончево

вторник

29.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
18°  |  35°
сончево

среда

30.08
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
19°  |  32°
сончево