Богданци

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 33762.31 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 27.04.2017 05:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

27.04
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  25°
умерено облачно

утре

28.04
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  26°
претежно облачно

сабота

29.04
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  23°
облачно

недела

30.04
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  25°
умерено облачно

понеделник

01.05
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
10°  |  25°
претежно сончево

вторник

02.05
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
12°  |  26°
претежно сончево

среда

03.05
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
15°  |  27°
умерено облачно

четврток

04.05
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
14°  |  25°
умерено облачно

петок

05.05
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  24°
локални врнежи

сабота

06.05
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
13°  |  23°
умерено облачно