Богданци

Температура:
Влажност: 97%
Атм. притисок: 33559.12 hPa
Ветар: 46.67 км/час

Временската прогноза за Богданци е последно обновена на 22.03.2018 11:00Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданци

денес

22.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 | 

утре

23.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

сабота

24.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  12°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Богданци - Временска прогноза за Богданцитемпература:
 |  20°
умерено облачно