Дебар

Температура: 26°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 32509.34 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

20.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
12°  |  34°
умерено облачно

утре

21.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
16°  |  23°
локални врнежи

вторник

22.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
15°  |  25°
сончево

среда

23.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
10°  |  27°
сончево

четврток

24.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  30°
сончево

петок

25.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
11°  |  31°
сончево

сабота

26.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
13°  |  33°
сончево

недела

27.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
15°  |  33°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
16°  |  33°
сончево

вторник

29.08
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
17°  |  34°
сончево