Дебар

Температура:
Влажност: 60%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 23.01.2018 13:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

23.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-6°  | 
умерено облачно

утре

24.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-5°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-5°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
претежно облачно