Дебар

Температура:
Влажност: 95%
Атм. притисок: 32712.53 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 24.11.2017 21:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

24.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-4°  |  13°
претежно облачно

утре

25.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

03.12
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  | 
повремени врнежи