Дебар

Температура: 22°
Влажност: 32%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

24.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  23°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  21°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  21°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
10°  |  19°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  19°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  22°
умерено облачно