Дебар

Температура: -1°
Влажност: 98%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Дебар е последно обновена на 23.11.2017 01:00Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебар

денес

23.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  |  12°
сончево

утре

24.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
-1°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  11°
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Дебар - Временска прогноза за Дебартемпература:
 |  10°
претежно облачно